Server Storage Solutions

S3S Careers

Working @S3S

Inside Sales assistant M/V

Following job offer is in Dutch because Dutch is a requirement for this job.

Over

Server Storage Solutions b.v.b.a. is een jong en dynamisch bedrijf die op maat gemaakte server en storage machines maakt voor klanten die zich over de gehele wereld bevinden. Flexibiliteit, gedrevenheid, kennis en service zijn onze key selling points naar onze klanten toe.

Om ons team te versterken zijn we dringend op zoek naar een interne sales assistent.

Taakomschrijving

Als interne sales assistent staat u onze verkopers bij in het opvolgen en verwerken van bestellingen van onze klanten. U houdt onze klanten op de hoogte van de lopende bestellingen en de verwachte leverdatum en eventueel hun betalingen.

Samen met de aankoper zit u regelmatig samen over de lopende bestellingen en informeert u de klanten. Met de warehouse manager plant u ook de productie en staat hem bij indien er achterstand is bij het verwerken van de inkomende/uitgaande orders.

Het opvolgen van de klanten inzake betalingen behoort eveneens tot uw takenpakket. Naarmate u groeit in ons bedrijf kan uw takenpakket verder uitgebreid worden, en/of doorgroeien naar een externe functie.

Profiel

Onze klanten en leveranciers spreken voornamelijk Engels, maar ook Frans en Nederlands zijn een must in deze job. Bijkomende talen zoals Italiaans, Spaans, Bulgaars,… zijn altijd mooi meegenomen. Kennis van IT hardware is een groot pluspunt! Deze functie vereist te kunnen werken met Apple MacOS, Microsoft Outlook/Word/Excel en communicatie toepassingen (Slack, Skype).

Deze functie staat open voor zowel startende als voor ervaren mensen in de sector.

Aanbod

Wij bieden een contract voor onbepaalde tijd aan met een proefcontract van 6 maand. Een degelijk loon, maaltijdcheques, vergoeding woon/werk verkeer, dertiende maand en vakantiegeld*.

*Volgens de wettelijke verplichtingen na 6 maanden dienst.